Juni 2019 Fotoshoot PowerYoga-groep met fotografe Alicia Kloss

Zondag 2 juni organiseerde ik vanuit EigenWijzeVrouwen met fotografe Alicia Kloss een fotoshoot voor de groep PowerYoga. Graag wilde ik mijn website voorzien van mooie yoga-foto’s en dan natuurlijk het liefst met de mensen waar ik les aan geef. Daarmee wil ik laten zien dat PowerYoga voor iedereen een superleuke sport kan zijn waar je veel plezier aan kunt beleven. Met individuele foto’s wilden wij daarnaast laten zien hoe prachtig en krachtig zij zelf zijn. Het was een prachtige warme dag, volop genieten van de natuur, de les en het plezier met elkaar…

 

Wil je graag meer weten over fotoshoots en reportages door fotografe Alicia Kloss, check haar website: www.by-alicia.nl

Krachtige houdingen
Fotoshoot PowerYoga
Start van de les
Balans vinden…
Zitten in aandacht, stimuleren van de zintuigen

 

PowerYoga voor kinderen & ouders
Een bruggetje…
Downward Dog…
Boom…